VILKÅR & FRAGT

(Opdateret d. 09.05.2022)

 

 

Generelle oplysninger

 

Fine Vine

Klosterbakken 30

3500 Værløse

 

CVR: 40379649

Etableret April 2019.

 

Ejer:

Camilla Linnet Samsøe

Klosterbakken 30

3500 Værløse

 

info@fine-vine.dk

Telefon: +45-61260778Bestilling og betaling:


Alle priser er angivet i danske kroner (DKK).

 

Når du har afgivet en ordre, modtager du en bekræftelse/faktura på email. Betalingsoplysninger fremgår af fakturaen. Du kan vælge at betale med Mobilepay til 779000 eller via en bankoverførsel. Betaling skal være modtaget forud for afhentning eller forsendelse.

 

Fragt:


Fine Vine anvender udelukkende PostNord til fragt, og sender alle ordrer med hjemmelevering. Det er også muligt at afhente vinen hos Fine Vine i Værløse. Hvis du søger anden fragtmulighed, er du velkommen til at kontakte Fine Vine. Vi sender pt. udelukkende til adresser på brofaste øer i Danmark (Bornholm undtaget).


Priser på fragt (inkl. moms) med PostNord på ordrer op til  999 kr.:


1-6 flasker (75 cl.) med levering til hjemmeadresse koster 85 kr.


7-12 flasker (75 cl.) med levering til hjemmeadresse koster 125 kr.


FRI FRAGT af vine til hjemmeadressen med PostNord Home på ordrer over 1.000 kr.


Fragt for vinkort er 70 kr. med levering til hjemmeadresse. 

Fortrydelsesret:


Ifølge Forbrugeraftaleloven er drikkevarer ikke omfattet af fortrydelsesret/returret.

 

Reklamationsret:


Når du handler med Fine Vine, har du 24 måneders reklamationsret fra du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet eller få pengene tilbage. Dette betinger, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug eller anden skadeforvoldende adfærd af produktet. Såfremt vinen har lidt skade under transporten, skal du huske at gøre opmærksom på dette til fragtmanden.Er en vin fejlbehæftet, skal du straks sætte proppen i igen og meddele os, at du ønsker at reklamere. Hvis vinen er hældt ud, kan der ikke reklameres.
Der skal reklameres inden for rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for 2 måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Reklamationer af varer skal sendes til:
Fine Vine
Klosterbakken 30
3500 Værløse

Har du sendt en vare tilbage ved reklamation, vil du altid få en bekræftelse på mail, når vi har modtaget varen.

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at reklamere for dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Gem eventuel kvittering for forsendelse, så vi kan refundere udgiften, såfremt reklamationen er berettiget. Du bærer risikoen for varen indtil vi har modtaget varen retur.


Forbehold:


Vi tager forbehold for fejl i oplysninger på prislisten, det kan være fejl i priser, årgange, producent m.m. Den korrekte pris, årgang mm. vil fremgå af fakturaen. Vi tager desuden forbehold for udsolgte varer.

 

Dataregistrering:


Når du handler med Fine Vine skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og email-adresse.
Vi benytter disse oplysninger til at levere dine varer, og til at holde dig orienteret om din ordre.
Oplysningerne opbevares forsvarligt i henhold til gældende dansk lovgivning.
Alle oplysninger vi registrerer, behandles fortroligt og i henhold til persondataloven. Da bogføringsloven kræver det, gemmes disse oplysninger i minimum 5 år.

Alle informationer bliver opbevaret forsvarligt i ukrypteret form. Ligeledes sendes persondata frem og tilbage ukrypteret.
Oplysningerne vil ikke blive solgt, videregivet eller på anden måde overdraget til tredjepart. Som registreret har du altid ret til og mulighed for indsigt, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering. Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

 

Aldersgrænse:


Du skal være 18 år for at handle med Fine Vine.